Verantwoordelijken voor gedeelde materialenbanken

Verantwoordelijken voor gedeelde materialenbanken

Posted by

Katrien:

“Ikzelf ben materiaalverantwoordelijke voor het domein ‘scholenproject’. Ik zorg ervoor dat het materiaal efficient, per thema en genummerd terug te vinden is. Interessante sites, artikels, nieuw materiaal, infodagen, … plaats ik op onze google scholen site zodat iedereen er toegang tot heeft. Ik maak nieuwe mapjes aan met concreet materiaal die ook andere collega’s me aanreiken.”

Elk domein heeft zijn eigen uitgewerkte materialenbank. Iedereen kan hier gebruik van maken. Via google drive heeft iedereen hier toegang toe. Verwacht wordt dat je nieuw (zelfgemaakt) materiaal toevoegt aan deze materialenbanken of dat je je eigen lesmateriaal deelt met alle collega’s.

Delen doet deugd ! - | lesmateriaal, meso
Tagged | , , ,