Delen aan het zwembad…

Delen aan het zwembad…

Posted by

Alle aquatische materialen worden gedeeld door collega’s. Apparatuur wordt opgeslagen op een openbare plaats. Peer-assessmentbladen en documentatie zijn beschikbaar voor iedereen in mijn afdeling. Gelamineerde vellen zijn beschikbaar voor iedereen in mijn afdeling.

Dit is echter niet hetzelfde voor andere onderwerpen. Overal op andere afdelingen in het voortgezet onderwijs gebruiken leraren vaak gewoon hun eigen middelen.

De meeste van mijn gebruikte bronnen zijn op papier (gelamineerd papier). We mogen een laptop gebruiken; dat is echter niet altijd handig aan de zwembadzijde. Ik mocht in dit stadium geen waterdichte iPads of andere technische apparatuur bestellen.

Mijn collega’s en ik mogen middelen delen. In werkelijkheid delen echter alleen mijn coaches middelen met mij. Al mijn schema’s van werk en lesmateriaal is op een gedeelde schijf beschikbaar voor iedereen die er toegang toe heeft. Voor de middelbare school zijn mijn werkschema’s ook op ‘atlas’.

Gelamineerde vellen worden opgeslagen in de opslagruimte, iedereen heeft er toegang toe. Elk ander lesmateriaal is open toegankelijk voor iedereen die het onderwerp onderwijst.

Delen doet deugd ! - | lesmateriaal, meso
Tagged | , , ,