Schoolbeleid inzake handboeken en delen van expertise

Schoolbeleid inzake handboeken en delen van expertise

Posted by

Bij The British School of Brussels zijn er Voor GCSE en A-levels aanbevolen boeken of online platforms om studenten voor te bereiden op de examens. Het gaat om een aanbeveling: er is geen vereiste om alleen die aanbevolen tekstboeken te gebruiken.

Op de basisschool beslissen de leiders van het jaargroepsbestuur samen welk materiaal en boeken (bijvoorbeeld leesboeken) ze willen gebruiken. De school is bezig met het invoeren van een nieuw beleid: een leraar moet zijn / haar expertise delen met andere leraren.

De school is begonnen met CPD-cursussen (professionele ontwikkelingscursussen) in huis. Dat betekent dat sommige leraren meer dan 20 minuten-mini-CPD-sessies zullen hebben en hun kennis of expertise met andere leraren / collega’s zullen delen.

Delen doet deugd ! - | lesmateriaal, meso
Tagged | , , , ,