Samenwerking met mede-‘bewoners’ van de Luchtfabriek en externe partners

Samenwerking met mede-‘bewoners’ van de Luchtfabriek en externe partners

Posted by

Wanneer er activiteiten gepland zijn rond de luchtfabriek die in hetzelfde gebouw als de school gelegen is, gaat dit meestal in samenwerking met een opendeurdag in de school bijvoorbeeld.

Er is vrij veel samenwerking en uitwisseling van infrastructuur met oa. VDAB.

Er worden vanuit een aantal richtingen enkele zaken opgezet met mensen uit de bedrijfswereld. Ondermeer de richting fotografie organiseert een Dag van de fotografie in samenwerking met professionele fotografen. Er wordt ook veel samengewerkt met TV-Limburg: een fotoshoot gebeurde bijvoorbeeld in de fotostudio van onze school. Ook de richting bloemschikken neemt regelmatig deel aan beurzen in de brede context rond bloemschikken.

Voorbeeld: Jobbeurs waarbij de trajectbegeleiders van CVO De Verdieping met deze formule de afgestudeerde en huidige cursisten van verschillende dagopleidingen de mogelijkheid bieden om een job of stageplaats te vinden.

Delen doet deugd ! - | activiteiten, meso
Tagged | , , , ,