Samen concerten organiseren

Posted by

Een belangrijke vorm van samenwerken in het deeltijds kunstonderwijs op macro-niveau is het samen organiseren van activiteiten. Op deze momenten wisselen docenten én studenten veel individuele ervaringen en kennis uit.

Enkele voorbeelden:

  • Concertreeks in de Oude Kerk in samenwerking met de Franstalige academie van St-Agatha-Berchem georganiseerd
  • Jaarlijkse deelname aan “Academix “: een dag waar de meeste Brusselse academies concerten geven in de zalen van het Flageygebouw in Elsene.
  • Tweejaarlijkse organisatie van een groot project in een grote concertzaal in Brussel (Kaaitheater, KVS…) open voor iedereen. Muziek schrijven, regisseren en uitvoeren gebeurt door de leraren en leerlingen van onze academie.

Delen doet deugd ! - | activiteiten, meso
Tagged | , , ,