:: geen mens is illegaal ::

:: geen mens is illegaal ::

Posted by Kristof

Wil je graag je solidariteit uiten met de vluchtelingen die in ons land toekomen maar allerminst gastvrij ontvangen worden door onze overheden? Wil je een duidelijk statement geven dat je niet akkoord gaat met het huidige (non-)beleid op vlak van asiel en migratie? Of wil je gewoon op een mooie manier een steentje bijdragen voor de vluchtelingen? Dan is Solidarity.Ink misschien wel iets voor jou (en je vrienden en kennissen en collega’s en…)!?

Textiel kopen?

Via deze site kan je shirts, hoodies en tassen bestellen met een gastvrije boodschap! Je kan kiezen uit 4 ontwerpen. Het No Border-ontwerp van Titom valt onder de https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/be/.

Kies wat je wil: een shirt, een hoodie, een totebag of een stringbag, in zwart of wit. Alle textiel wordt aangekocht bij www.continentalclothing.nl en is Earthpositive! Dus: biologisch, ecologisch én fair!

Elk stuk textiel wordt manueel gedrukt bij SCHEEFDRUK, het diy zeefdrukatelier van Jeugdhuis Sojo uit Kessel-Lo. Zij werken enkel met inkten op waterbasis en doen hun uiterste best om de milieu-impact van het drukken tot een minimum te beperken. Scheefdruk draait 100% op de inzet van vrijwilligers.

Of zelf handen uit de mouwen?

Ken je een goed initiatief voor vluchtelingen en wil je hiervoor geld inzamelen? Dan kan je zelf ook textiel komen drukken in het atelier van SCHEEFDRUK! Wij zorgen voor alle nodige materialen, geven je een spoedcursus zeefdrukken en jij kan met een hele berg textiel de boer op voor het goede doel. Je kan textiel bestellen via scheefdruk, maar je mag ook eigen textiel meebrengen. Je betaalt een opstartkost voor het klaarmaken van een zeef en een democratische prijs per print.

Organiseer je een evenement uit solidariteit met vluchtelingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met scheefdruk via scheefdruk@sojovzw.be! Zij hebben een coole caravan voor live screenprinting en hebben een fijne crew van vrijwilligers met een groot hart voor vluchtelingen!

solidarity.ink - dec 7, 2019 | Geen categorie

Leave a Reply