:: geen mens is illegaal ::

Wil je graag je solidariteit uiten met de vluchtelingen die momenteel in ons land toekomen maar allerminst gastvrij ontvangen worden door onze overheden? Wil je een duidelijk statement geven dat je niet akkoord gaat met het huidige (non-)beleid op vlak van asiel en migratie? Of wil je gewoon op een plezante manier een klein steentje bijdragen voor de vluchtelingen? Dan is Refugee Prints misschien wel iets voor jou (en je vrienden en kennissen en collega’s en…)!?

Tasje(s) kopen?

Ofwel koop je gewoon één of meerdere hippe tote bags met een gastvrije boodschap en dan zorgen wij ervoor dat het geld rechtstreeks bij de vluchtelingen zelf terecht komt. Op dit moment gaat alle opbrengst van verkochte tasjes naar vzw Humain.

Klik op de knop hieronder voor een overzicht van de verschillende kleuren/versies. Je kan daar meteen een ‘bestelling’ plaatsen, en dan contacteren we jou om praktisch af te spreken voor de betaling en de levering. De richtprijs is 5 euro per tas maar we hopen natuurlijk op wat meer. 😉

tasje(s) bestellen

Of zelf handen uit de mouwen?

Ken je zelf een goed initiatief voor vluchtelingen en wil je hiervoor geld inzamelen? Dan kan je zelf tasjes of t-shirts bedrukken met behulp van scheefdruk, de mobiele zeefdruk van JH Sojo! Wij zorgen voor alle nodige materialen, geven je een spoedcursus zeefdrukken en je kan met een hele berg tasjes of shirts de boer op voor het goede doel.

workshop aanvragen

Alvast héél erg bedankt! Vele kleintjes…

:: contact ::

Heb je andere vragen of ideeën? Dan mag je ons altijd contacteren via dit formulier of onderstaand emailadres.[recaptcha theme:dark]

solidarityinabag_bottom

:: links ::

wil je ook op andere manieren helpen? deze initiatieven kunnen alle steun gebruiken…